Kontaktoplysninger

Kontakt os

StøtteCompagniet - en del af Humana, skifter nu navn til Humana.

Udgivet: 2021-03-12

Fra 1. marts 2021 er vi under samme navn i hele Norden: Sverige, Norge, Finland og Danmark.

StøtteCompagniet blev grundlagt i 2006 og blev en del af Humana-koncernen for 2,5 år siden. Humana er landsdækkende i Danmark, men har hoveddelen af ​​sin virksomhed omkring København og omegn.

Navneændringen gør ingen forskel hverken indhold eller organisation.

Lone Nørgård Holst-Hansen, administrerende direktør i Humana Danmark, siger: ”Tiden for navneændringen føles helt rigtig. Med dette signalerer vi både internt og eksternt at vi er en del af den nordiske Humana-familie. Vi er stolte af at fortsætte med at arbejde på samme professionelle måde, og ud fra de samme vigtige værdier som alle vores kollegaer i Humana-koncernen. Jagten på at sikre alle mennesker ret til et godt liv, gennem ansvar, glæde og engagement, ligger i Humanas DNA. Vi glæder os også over, at vi med vores Jyllandskontor i Struer nu kan servicere vores Jyske samarbejdspartnere i nærmiljøet."

Hun fortsætter: "Udviklingen fortsætter med Projekt 85, som er et særligt tiltag til borgere som modtager §85 støtte efter Lov om social service. Vi glæder os til at løfte sløret for indholdet i løbet af 2. kvartal 2021.”

Følg med på vores hjemmeside, facebook eller kontakt os for en snak – det elsker vi.

Venlig hilsen

Lone Nørgård Holst-Hansen

CEO/Administrative direktør

Mail: lone.hansen@humanadanmark.dk

Mobil +45 30203667