Medarbejdere

Tilbage til Om os

Administrationen

Lone Stærkjær

Socialfaglig koordinator
Mere om Lone Stærkjær Mindre om Lone Stærkjær

Mette Westergaard Jakobsen

Organisationskoordinator, IT- og dataansvarlig

Jeg er ansvarlig for at koordinere den daglige administrative drift. Det er også mig man kommer til ved diverse IT-problemstillinger. Derudover er jeg også dataansvarlig.

+45 25949625
mette.westergaard@humana.dk

Mere om Mette Westergaard Jakobsen Mindre om Mette Westergaard Jakobsen

Jette Christensen

Bogholder
Mere om Jette Christensen Mindre om Jette Christensen

 

 

Vejledere

Thomas Steen Jensen

Pædagogisk vejleder

Jeg er uddannet lærer og er pædagogisk vejleder. Jeg har erfaring indenfor psykiatrien og specialpædagogikken gennem mere end 20 år. Jeg arbejder ud fra kognitive, narrative og Low Arousal-tilgange i vejlednings- og familiebehandlingsforløb.

+45 25940779

thomas.jensen@humana.dk

Mere om Thomas Steen Jensen Mindre om Thomas Steen Jensen

 

Leo Nielsen

Pædagogisk vejleder og Projekt 85

Jeg er uddannet socialpædagog fra 1994 og har mange års erfaring indenfor voksenhandicap-området som bostøttemedarbejder og leder. Mit arbejde tager udgangspunkt i det udviklende og meningsgivende samarbejde med mennesker.

+45 25949615

leo.nielsen@humana.dk

Mere om Leo Nielsen Mindre om Leo Nielsen

 

Casper Walsøe Hansen

Autoriseret psykolog og pædagogisk vejleder

Jeg arbejder ud fra de kognitive, metakognitive og narrative tilgange samt Low Arousal-tilgangen i samtaleforløb, vejledningsforløb, supervisionsforløb og afholdelse af foredrag og kurser.

+45 25949603

casper.hansen@humana.dk

Mere om Casper Walsøe Hansen Mindre om Casper Walsøe Hansen

 

Camilla Støjberg Andreæ

Pædagogisk vejleder

Jeg er uddannet pædagog og har sidenhen gennemført en pædagogisk diplomuddannelse i kommunikation samt vejledningsmetoder og -processer. Jeg arbejder ud fra den systemiske teori og metode samt Low Arousal tilgangen.

+45 25949602

camilla.stojberg@humana.dk

Mere om Camilla Støjberg Andreæ Mindre om Camilla Støjberg Andreæ

 

Sarah Moshage

Pædagogisk vejleder

Jeg er uddannet lærer og cand.pæd og har de seneste år efteruddannet mig bredt indenfor specialområdet, herunder udviklet og afholdt selvforståelseskurser for unge med autisme og/eller ADHD.

+45 27801129‬

sarah.moshage@humana.dk

Mere om Sarah Moshage Mindre om Sarah Moshage

 

Thomas Buus Nielsen

Pædagogisk vejleder

Jeg er uddannet pædagog og murer og har mange års praksiserfaring fra det socialpædagogiske og specialiserede område. Jeg arbejder ud fra en kognitiv og Low Arousal-tilgang. Mine primære arbejdsopgaver er samarbejde med sagsbehandlere, forældrevejledning samt støtteopgaver.

+45 71962415

thomas.buus.nielsen@humana.dk

Mere om Thomas Buus Nielsen Mindre om Thomas Buus Nielsen

 

Christian Jensen

Pædagogisk vejleder

Jeg er pædagogisk vejleder, tovholder og støtte. Jeg har mange års erfaring inde for low arousal tilgangen. Jeg er i min vejledning inspireret blandt andet af den systemiske tænkning. Jeg arbejder altid ud fra en ressourcefokuseret og anerkendende tilgang i vejledningsforløb eller støttekontaktindsatser. Jeg er uddannet pædagog i 2014 og har sidenhen taget pædagogisk diplomuddannelse i vejledningsmetoder- og processer.

+45 25949624

christian.jensen@humana.dk

Mere om Christian Jensen Mindre om Christian Jensen

 

Jarle Kolstad Majcherek

Pædagogisk vejleder

Jeg er pædagogisk vejleder og uddannet teolog med speciale i socialt arbejde. Jeg er ydermere uddannet Kognitiv Miljøterapeut, Dialektisk Adfærdsterapeut, og jeg er videreuddannet i videnskabsteori og pædagogik. Jeg arbejder systemisk, sociologisk og med udgangspunkt i metoder og tilgange indenfor Low Arousal og stressreducering.

+45 25949611

jarle.majcherek@humana.dk

Mere om Jarle Kolstad Majcherek Mindre om Jarle Kolstad Majcherek

 

Katja Aalborg

Afdelingsleder for aflastning, koordinator og tovholder

Jeg er uddannet socialpædagog med mange års erfaring indenfor det specialiserede socialområde, herunder særligt autismeområdet, og metodisk med Low Arousal-tilgangen. Jeg har her arbejdet med støttekontaktindsatser, vejlednings- og familiebehandlingsforløb. Derudover er jeg videreuddannet med en Master coach uddannelse i ledelse oktober 2021.

+45 25949626

katja.aalborg@humana.dk

Mere om Katja Aalborg Mindre om Katja Aalborg

 

Ledelsen

Lone Nørgård Holst-Hansen

Administrerende direktør - CEO

Jeg er administrerende direktør for Humana Danmark.
Min baggrund er bygget op dels af praksis og dels af teori funderet på en kognitiv og sociologisk tilgang til mødet med mennesker.

+45 30203667

lone.hansen@humana.dk

Mere om Lone Nørgård Holst-Hansen Mindre om Lone Nørgård Holst-Hansen

Anette Schmidt

Stedfortræder

Jeg har en socialfaglig baggrund, hvor jeg er uddannet socialrådgiver, og har erfaring fra børnefamilie-afdelinger, handicapområdet og anbringelsesområdet herunder arbejdet med plejefamilier. Jeg er særligt optaget af det gode match.

+45 25949604

anette.schmidt@humana.dk

Mere om Anette Schmidt Mindre om Anette Schmidt

Samin Razak

HR-leder

Jeg er uddannet socialrådgiver og har mange års erfaring inden for det specialpædagogiske område, i det pædagogiske arbejde med borgere, samt vejledning af forældre med børn med udviklingsforstyrrelser. Jeg varetager blandt andet rekruttering af medarbejdere samt matchning af disse til borgere.

+45 61734381

samin.razak@humana.dk

Mere om Samin Razak Mindre om Samin Razak

 

Vi har udover, ledelse, vejledere og administration mere end 40 dygtige medarbejdere, der samlet set kan løfte støttekontaktperson-opgaver inden for alle vores beskrevne områder med værdierne glæde, ansvar og engagement som fundament.

Alle medarbejdere i Humana gennemgår løbende intern faglig opkvalificering gennem interne undervisningsdage og forløb, samt eksterne temadage.